18 april open dag Duinschutters

NSW_logo_fc_3De Duinschutters bestaan dit jaar 45 jaar. Een mooie gelegenheid voor een feestje (later dit jaar), maar ook voor een open dag. Dat doen we tijdens de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek wordt jaarlijks georganiseerd door NOC*NSF en heeft als doel de breedtesport bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. In 2015 vindt de Nationale Sportweek plaats van 18 tot en met 25 april 2015. In deze week kan er in aan een grote diversiteit van sporten deelgenomen worden: van aerobics tot zwemmen en ook schietsport. Alle activiteiten worden lokaal aangeboden door sportverenigingen, in samenwerking met gemeenten. In 2015 zullen zich naar verwachting 200 gemeenten aansluiten en meer dan één miljoen mensen deelnemen!

Op zaterdag 18 april zetten we daarom de deuren open om mensen uit de regio kennis te laten maken met de vereniging en de schietsport. Het is op die dag mogelijk om onder deskundige begeleiding enkele proefschoten te maken. Je bent tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom.

Komt 18 april niet goed uit? Geen nood. Loop dan op een reguliere donderdagavond naar binnen. Ook dan bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met de vereniging en de schietsport.

Denk aan het meebrengen van een legitimatiebewijs!

Kom je niet uit de Bollenstreek? Kijk dan op dit overzicht of er een schietvereniging bij jou in de buurt een open dag heeft tijdens de nationale sportweek.

 

opendag 18 april 2015