Zomersluiting

De zomersluiting komt er weer aan. Tijdens de zomerschoolvakantie is ook de schietvereniging gesloten. Dat betekent dat de deuren van 10 juli tot en met 18 augustus gesloten blijven.

Tijdens de sluiting zullen de banen weer worden schoongemaakt. Vele handen maken licht werk. Kom dus helpen op zaterdag 19 augustus. Inschrijven kan op het formulier op de balie bij de vereniging.

Afdelingscompetitie 13 en 17 juni 2017

Sluitingsavond wintercompetitie maandag 15 mei

Op maandag 15 mei is de prijsuitreiking van de wintercompetitie.

Op deze avond worden er onder meer gelukskaarten geschoten en zijn er weer mooie prijzen te winnen. Hoeveel appeltjes weet jij uit de boom te schieten? En weet je het klokhuis te raken voor bonuspunten?

Alle leden worden uitgenodigd om op deze avond aanwezig te zijn. Ook partners zijn van harte welkom en kunnen onder begeleiding mee schieten.

Op deze avond is de schietbaan gesloten voor ‘vrij’ schieten.

Baliediensten raadpleegbaar op de website

Vanaf heden zijn de baliediensten ook raadpleegbaar op deze website. Klik op de link in de bovenstaande menubalk.

Om toegang te krijgen heb je wel een wachtwoord nodig. Dit om de privacy van de leden te bewaken. Het wachtwoord is voor alle leden beschikbaar op de vereniging.

Nieuwsbrief

Er is weer een nieuwsbrief verschenen. Met daarin aandacht voor de sluitingsavond op 15 mei, de geplande investeringen voor 2017, de laatste proefsessies voor action shooting voor de zomerstop en een vooraankondiging van de zomerschoonmaak. We rekenen weer op een grote opkomst want vele handen maken licht werk.

Let op: In verband met Koningsdag is het verenigingsgebouw op donderdag 27 april 2017 gesloten. Dit betekent dat de laatste avond voor het inleveren van competitiekaarten verschuift naar maandag 1 mei (in de nieuwsbrief staat nog 27 april). De sluitingsavond van de wintercompetitie is ongewijzigd en is op maandag 15 mei 2017.

…verder lezen >