Maak zelf kennis met de schietsport

Lijkt het jou ook iets om kennis te maken met de schietsport? Maak dan een afspraak bij een vereniging bij jou in de buurt. Een overzicht van alle schietsportverenigingen vind je op de website van de KNSA.

Kom je zelf uit de bollenstreek (regio Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Voorhout, Teylingen, De Zilk)? Kom dan eens een kijkje nemen bij de gezelligste vereniging van allemaal: de Duinschutters in Noordwijkerhout. We zijn daarbij ook nog eens veruit de goedkoopste schietvereniging van Nederland.

Als je kennis wilt maken met onze vereniging kun je een keer komen proefschieten. Proefschieten voor geïnteresseerden is op iedere donderdagavond mogelijk vanaf ongeveer 20.00 uur, dan is er altijd een professionele trainer aanwezig. Je kunt dan onder begeleiding proefschieten met een geweer, karabijn of pistool. Een afspraak maken is niet nodig.

Je mag drie keer per jaar proefschieten onder begeleiding van een ervaren trainer, die je gelijk uitleg geeft over de vereniging. Wil je vervolgens lid worden dan moet je bij ons een basiscursus volgen waarin je voor jouw en onze veiligheid de verschillende wapens en veiligheidsinstructies krijgt uitgelegd.

Neem wel een legitimatiebewijs mee, anders mag je niet schieten. Meer informatie vind je hier.

Openstelling in de kerstvakantie

Let op, op maandag 25 december en maandag 1 januari is de vereniging gesloten.

Op donderdag 28 december is er geen reguliere schietavond maar het jaarlijkse oliebollentoernooi voor diegenen die zich daarvoor hebben ingeschreven. Het belooft een leuke avond te worden.

Vanaf 4 januari is iedereen weer van harte welkom om voor de competitie en ‘vrij’ te komen schieten.

 

Het bestuur van SV de Duinschutters wenst iedereen heel fijne kerstdagen en een fantastisch 2018!

Oliebollentoernooi

Schrijf je in voor het oliebollentoernooi op 28 december. Inschrijfformulieren liggen bij de balie. Deelname kost 5 euro per persoon.

Kijk voor meer informatie in de agenda

Disciplines

Bij de Duinschutters worden de volgende interne verenigingscompetities geschoten:

Klein Kaliber Pistool (10 meter) Klein Kaliber Geweer (12 meter) Klein Kaliber Karabijn (12 meter) Service Pistol (licht en zwaar kaliber; verschillende afstanden) Militair Pistool (zwaar kaliber; verschillende afstanden) Precisie Geweer (licht kaliber; 25 meter)

Als verlofhouder (leden met een eigen wapen) heb je de verplichting om deel te nemen aan één van de interne verenigingscompetities. Deze verplichting geldt niet als je bent opgenomen in één of meerdere ranking-overzicht(en) van de KNSA overeenkomstig het Ranking-reglement en aan de ranking-eis (minimaal 3 scores) voldoet.

Deze verplichting vloeit voort uit paragraaf 2.1 van

…verder lezen >

17 november western avond

Velen van jullie herinneren zich de ‘so you think you can shoot’ avond nog wel. Die gaan we dunnetjes overdoen op vrijdag 17 november.

Dan organiseren we een extra schietavond in western style. We starten om 20.00 en hopen alle schietbeurten om 21.30 te hebben afgerond. We hebben verschillende leuke en verrassende onderdelen in alle disciplines: pistool, karabijn en geweer schieten. Daarnaast hebben we een geluks-variant.

Deelname kost 5 euro incl. koffie/thee, te betalen op de avond zelf. De avond is voor alle leden, dit keer zonder partners.

Schrijf je in op de intekenlijst op de balie.