Clubkas campagne Rabobank

RABOBOL-RCC-2015-200x200De Rabobank Bollenstreek verdeelt € 75.000,- onder het verenigingsleven van de Bollenstreek. Ook de Duinschutters hebben zich aangemeld en doen mee met deze fantastische actie. In een vijftal categorieen wordt steeds € 5.000,-, € 3.000,- en € 1.500,- verdeeld onder de verenigingen met de meeste stemmen. Het restant bedrag wordt naar rato verdeeld onder de in totaal 122 deelnemende verenigingen.

Wij hopen op een bijdrage voor de aanschijf van een klapschijfinstallatie. Door de aanschaf van een klapschijfinstallatie kunnen we als vereniging een extra discipline toevoegen (standaard pistool) en hier ook wedstrijden voor organiseren. De installatie kan daarnaast ook voor service pistol en militair pistool worden gebruikt.
Naast het gebruik door eigen leden zijn er genoeg sportschutters in de omgeving van Noordwijkerhout die deze disciplines op wedstrijdniveau willen beoefenen. Met deze installatie doet de vereniging echt weer een investering in de toekomst en een nieuwe generatie schutters.

Stem daarom op SV De Duinschutters!!

Van 1 oktober tot en met 15 oktober 2015 kunnen de leden van de Rabobank via de website een stem uitbrengen op het aansprekende bestedingsdoel van hun favoriete vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de financiële bijdrage. Ben je lid van de Rabobank Bollenstreek, vergeet dan vooral niet ook een stem op De Duinschutters uit te brengen!RABOBOL-RCC-2015-728x90