EINDELIJK IS HET ZOVER!! WE GAAN WEER OPEN!!

EINDELIJK IS HET ZOVER!! WE GAAN WEER OPEN!!

Beste schutters,

Het kabinet heeft besloten dat vanaf woensdag 20 mei de sportscholen, hieronder valt ook onze vereniging, weer open mogen. Het blijft weliswaar met de restrictie van de Corona-maatregelen van 1,5 meter en handenwassen/ontsmetten en niet meer dan 30 bezoekers tegelijk. Ook verzoeken wij u allen zich niet in te schrijven indien u Corona-gerelateerde klachten heeft dan wel in quarantaine dient te zijn vanwege een bezoek aan het buitenland.

Als bestuur zijn ook wij bijzonder blij dat we weer open mogen en zullen dan ook net als de afgelopen periode waarin dat we open waren via digitale inschrijvingen het schieten mogelijk gaan maken. Het zal wederom in trances van maximaal 10 schutters per tijdvak worden. Let wel de ene week zal op de donderdagavond en de andere week op de maandagavond worden geschoten, dit komt voort uit de bezetting van baliediensten en de benodigde baancommandanten. Ook zal de bar voorlopig dicht blijven.

Zolang er geen verdere versoepelingen door de overheid worden aangekondigd zullen wij ons aan het bovenstaande houden. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur SV De Duinschutters

Om te reserveren klik :  Hier