Maak zelf kennis met de schietsport

Lijkt het jou ook iets om kennis te maken met de schietsport? Maak dan een afspraak bij een vereniging bij jou in de buurt. Een overzicht van alle schietsportverenigingen vind je op de website van de KNSA.

Kom je zelf uit de bollenstreek (regio Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Voorhout, Teylingen, De Zilk)? Kom dan eens een kijkje nemen bij de gezelligste vereniging van allemaal: de Duinschutters in Noordwijkerhout. We zijn daarbij ook nog eens veruit de goedkoopste schietvereniging van Nederland.

Als je kennis wilt maken met onze vereniging en je bent 18 jaar of ouder, kun je het beste een keer komen proefschieten. Proefschieten voor geïnteresseerden is op iedere donderdagavond mogelijk vanaf ongeveer 20.00 uur, dan is er altijd een professionele trainer aanwezig. Je kunt dan onder begeleiding proefschieten met een geweer, karabijn of pistool. Een afspraak maken is niet nodig.

Je mag drie keer per jaar proefschieten onder begeleiding van een ervaren trainer, die je gelijk uitleg geeft over de vereniging. Wil je vervolgens lid worden dan moet je bij ons een basiscursus volgen waarin je voor jouw en onze veiligheid de verschillende wapens en veiligheidsinstructies krijgt uitgelegd.

Neem wel een legitimatiebewijs mee, anders mag je niet schieten. Meer informatie vind je hier.