Proefschieten

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze vereniging en de schietsport. Op onze vereniging wordt geschoten met pistool, karabijn en geweer. Allemaal in zowel klein als groot kaliber. Schieten met luchtdruk of airsoft is bij onze vereniging niet mogelijk (onze kogelvanger is daarvoor niet geschikt).

Als je kennis wilt maken met onze vereniging en je bent 18 jaar of ouder, kun je het beste een keer komen proefschieten. Proefschieten voor geïnteresseerden is op iedere donderdagavond mogelijk vanaf ongeveer 20 uur. De kosten hiervan zijn de kosten van de munitie, normaal drie kaarten per persoon is ongeveer 2,50 euro (let op, je kunt bij ons niet pinnen). Een afspraak maken is niet nodig.

Je mag drie keer per jaar proefschieten onder begeleiding van een ervaren trainer die je gelijk uitleg geeft over de vereniging. Wil je vervolgens lid worden dan moet je bij ons een basiscursus volgen waarin je de verschillende wapens en veiligheidsinstructies krijgt uitgelegd. Neem wel een legitimatiebewijs mee, anders mag je niet schieten. Schieten kan bij ons als je 18 jaar of ouder bent.

Iedere donderdag (behoudens speciale dagen; check de kalender op de website) ben je van harte welkom om kennis te maken met de vereniging. Heb je verder vragen, mail gerust. Op deze website vind je verder veel informatie over de vereniging en het lidmaatschap.